muzica

No Doubt

today5 iunie 2022 141 3

Background
share close

     No Doubt este o trupă de rock originară din Anaheim, California, înființată în anul 1986. Încă de la debutul activității, trupa a avut drept membri pe solista Gwen Stefani, chitaristul Tom Dumont, basistul Tony Kanal, și toboșarul Adrian Young. După jumătatea anilor 90 li s-a alăturat trombonistul și clăparul Gabrial McNair și trompetistul și clăparul Stephen Bradley în spectacolele live.

Deși albumul de debut omonim din  1992 nu a avut succesul scontat, următorul, de inspirație ska punk, numit The Beacon Street Collection și lansat în 1995 s-a vândut în peste  100,000 de exemplare , de 3 ori mai multe.Profitând de revenirea valului de muzică ska, albumul lor din 1995 Tragic Kingdom este certificat cu diamant iar „Don’t Speak”, cel de-al treilea single de pe album, stabilește un nou record după ce rămâne în Billboard Hot 100 Airplay chart timp de 16 săptămâni.

„Just a Girl”, scris în parte și de Gwen Stefani, este descrisă ca „cea mai populară piesă de pe CD”.

Header Photo By BrianTheMute – Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=6682847

Written by: Dj Mike

Rate it

Previous post

blog

Fii în siguranță pe Internet

Conform WikiPedia HTTPS este un protocol de comunicație destinat transferului de informație criptată prin intermediul WWW. A fost dezvoltat din necesitatea de a proteja de intruși transferul datelor prin HTTP - un protocol "clear-text", prin care datele de pe server-ul web sunt transmise browser-ului client în clar, posibilitățile de a intercepta acest transfer constituind tot atâtea posibilități de a accesa și utiliza fără restricții informațiile respective. HTTPS nu este altceva decât HTTP "încapsulat" […]

today19 martie 2022 20

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Ascultă folosind aplicația ta preferată

Emisiunile tale preferate

0%