Ia legătura cu noi!

radioul nostru

CONTACT

Conectează-te pe frecvența potrivită

Fie că vrei să colaborăm pentru o emisiune nouă, vrei să te promovăm sau pur și simplu vrei să ne transmiți părerea ta în legătură cu emisiunile noastre, te așteptăm să ne contactezi prin una dintre metodele de mai jos

Descoperă fascinanta lume a Radio 90 Hit!

Bine ai venit pe pagina noastră dedicată jobului de prezentator radio la Radio 90 Hit! Dacă îți dorești o carieră în radio sau ai deja experiență în acest domeniu, te invităm să afli mai multe despre oportunitățile pe care le oferim.

La Radio 90 Hit, suntem pasionați de muzică și de a oferi audienței noastre cele mai bune experiențe radio. Prezentatorii noștri au un rol esențial în a crea atmosfera perfectă pentru ascultători și în a transmite informații interesante și captivante. Dacă îți place să comunici, să interacționezi cu oamenii și să aduci bucurie prin intermediul muzicii, atunci acesta este jobul perfect pentru tine!

Indiferent dacă ești un începător sau ai deja experiență în prezentarea radio, la Radio 90 Hit avem oportunități pentru toți cei pasionați. Dacă ai talent și determinare, te vom sprijini în dezvoltarea ta profesională și te vom ajuta să îți atingi obiectivele în acest domeniu.

Pentru a aplica pentru un post de prezentator radio la Radio 90 Hit, te invităm să ne trimiți un demo cu o scurtă prezentare și o mostră a abilităților tale de comunicare. Vrem să cunoaștem vocea ta și să vedem cum te descurci în fața microfonului!

Te rugăm să ne trimiți un demo de maxim 5 minute în format mp3 sau wav. Vom reveni la tine în cel mai scurt timp posibil pentru a discuta mai multe detalii și pentru a-ți oferi mai multe informații despre procesul de selecție.

Îți mulțumim pentru interesul acordat jobului de prezentator radio la Radio 90 Hit! Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să descoperim talentul tău în domeniul radio!

0%