play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    Live 90 HIT by Dj Mike - VINERI de la 21:00

muzica

Despre Music Instructor

today17 mai 2023 206

Background
share close

Trupa „Music Instructor” a fost o formație germană de muzică electronică cu influențe de hip-hop și techno. Trupa a fost formată în 1995 de producătorul muzical Mike Michaels și cântăreața Trixi Delgado, iar mai târziu au adăugat și cei doi dansatori și rapperi Saidi și Mark „MM” Dollar.

Trupa a avut un succes considerabil în Europa în anii ’90, cu hituri precum „Super Sonic”, „Hymn”, „Get Freaky” și „Electric City”. Au colaborat de-a lungul timpului cu diverși artiști, printre care Flying Steps și AB Logic.

Deși trupa și-a încetat activitatea în 2003, membrii acesteia au continuat să facă muzică separat. Mike Michaels a continuat să lucreze ca producător, Trixi Delgado a colaborat cu diferiți artiști și a lansat propriile piese, iar Saidi a devenit instructor de dans și a lucrat cu artiști hip-hop.

Cu piesele lor pline de energie și ritm și cu coregrafiile impresionante, Music Instructor a fost o trupă care a marcat scena muzicală a anilor ’90 și care încă este apreciată și ascultată de mulți fani ai muzicii electronice.

Written by: Dj Mike

Rate it

0%