play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    Live 90 HIT by Dj Mike - VINERI de la 21:00

artisti

The Power of Music: Interviu cu Jacklin

today31 octombrie 2023 59 4

Background
share close

   JAKILIN a călătorit prin lume ca solistă a trupei CULTURE BEAT – muzica ei ca artistă solo este puternică și energică – are multe de împărtășit în fiecare cântec pe care îl scrie. În acest interviu exclusiv, am avut ocazia să stăm de vorbă cu Jacklin și să ne scufundăm în gândurile ei despre putere, creativitate și importanța bunăstării.

   Pentru Jacklin, a fi puternic nu înseamnă doar putere fizică, ci și a fi amabil și vibrant. Ea crede în pomparea pozitivității chiar și în cele mai disperate situații de viață. Într-o lume în care adesea lipsește creativitatea, Jacklin subliniază nevoia atât a femeilor puternice, cât și a bărbaților puternici. În lumea ei, avem nevoie unii de alții și trebuie să fim mai amabili unii cu alții.

   Unul dintre cele mai puternice cântece ale lui Jacklin, „Redesign Your Life”, vorbește despre ideea de a accepta fără noimă ceea ce viața ne oferă. Ea crede că adesea ni se spune cum să trăim fără să ne întrebăm dacă este bine sau rău. Să-ți reproiectezi viața, potrivit lui Jacklin, înseamnă să pui la îndoială ceea ce ai în față și să găsești adevărata fericire în interiorul tău.

    Optimismul se află în centrul mesajului lui Jacklin. Ea speră să le dea oamenilor speranță și să îi reenergizeze prin muzica ei. Ea crede cu tărie că diferențele noastre sunt punctele noastre forte și că toți avem superputeri în noi. Acceptându-ne propriile abilități, putem să ne folosim de aceste superputeri și să avem un impact pozitiv asupra lumii.

   Jacklin crede, de asemenea, în puterea unității și a colaborării. Ea consideră că lumea uită că oamenii nu sunt singuri aici, ci unii pentru alții. Ea crede în puterea vindecătoare a conexiunii și în importanța de a învăța din diferențele noastre. Pentru a realiza acest lucru, ea ne încurajează să fim curioși, să acceptăm ceea ce nu ne este familiar și să nu ne temem în căutarea cunoașterii și a înțelegerii.

   Pentru Jacklin, muzica este un instrument care a fost folosit încă din epoca de piatră și care continuă să unească oamenii. Prin muzică, devenim una. Dacă și-ar putea pune o dorință, aceasta ar fi aceea de a inspira o ligă de liber-cugetători – indivizi care nu se tem să sfideze status quo-ul și să gândească pentru ei înșiși.

Written by: Dj Mike

Rate it

0%