Current track

Artist

Title

Current show

Night Shift

00:00 06:00

Current show

Night Shift

00:00 06:00

Upcoming show


No Mercy

Written by on 10 martie 2019

No Mercy este un trio compus din Marty Cintron, născut și crescut în Bronx (New York) și gemenii Ariel și Gabriel Hernández originari din Miami (Florida, U.S.A.) reuniți în Germania de producătorul Frank Farian.

În 1995 grupul lansează primul single „Missing” , o variantă cover după hit-ul cu același nume lansat în 1994 de trupa Everything but the Girl. No Mercy debutează cu albumul My Promise pe 21 Octombrie 1996.My Promise a fost titul original ales de casa de discuri a celor 3 Hansa, BMG. Albumul este lansat și în Statele Unite sub titlul No Mercy pe 29 Octombrie 1996 În majoritatea țărilor albumul este lansat sub numele My Promise, inclusiv Australia unde primește de 2 ori discul de platină pentru vânzări. Albumul ajunge pe primele 5 poziții în Austria, Belgia, Olanda și Elveția, generând o serie de single-uri printre care „Where Do You Go” și „When I Die”, primul fiind un cover după La Bouche- „Where Do You Go” din 1994. Apoi urmează „Please Don’t Go”, ce urcă în top 5 în Austria și U.K.

Trio-ul relansează hit-ul trupei Exile – „Kiss You All Over” din 1978, care deși a avut un succes moderat atinge primele 20 de poziții în clasamentele din Austria, Olanda și UK

Sursa: Wikipedia , YouTube


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Continue reading