concerte

Al Bano & Romina Power

today 13 noiembrie 2022my_locationBT Arena - Sala Polivalenta


Background
share close

Cuplul italian cel mai iubit de publicul internațional  „Al Bano&Romina Power” își reia „LIVE TOUR 2022”, întrerupt în 2020 din cauza pademiei Covid -19.

11 noiembrie 2022 din București (Sala Palatului),

13 Noiembrie- Cluj Napoca (BT ARENA) pentru prima data impreuna in Cluj

O ocazie specială de a putea asculta noul album și toate cele mai mari succese internaționale ale Al Bano&Romina Power.

Artiștii, țin in mod particular la România, din acest motiv după succesul din 2014, sunt foarte fericiți să poată reveni pe scenele din Romania, pentru a susține un concert în care doresc să ofere fanilor lor și publicului român bucuria și fericirea de a fi din nou împreună.

Lista de melodii a concertului va fi o reinterpretare a celor mai mari succese și prezentarea noului album (după douăzeci și cinci de ani), lansat cu ocazia Festival Sanremo 2020, care nu a fost prezentat în concerte, așa  cum era planificat, pentru cunoscutele cauze ale Pandemiei.

Va asteptam!


Details
Begin 13 noiembrie 2022 H 20:00
End 13 noiembrie 2022 H 00:00
Location BT Arena - Sala Polivalenta
Address Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca
Phone 0757643978
Rate it
Wondercast -I feel your love

newartist

C.S. WoderCast – IFYL

“I feel your love” – marchează revenirea pe scena muzicală a trupei WonderCast: un cântec în stil Eurodance cu un vibe proaspăt. Single-ul  “I feel your love” de la “WonderCast” este deja disponibil pe platformele main stream de la jumătatea acestui an, precum și pe canalul de YouTube.   Piesa, caracterizată de un sunet proaspăt și catchy readuce trupa în studio după single-ul „Mi vida” Proiectul WonderCast, piesa, videoclipul și campania de lansare […]

today18 noiembrie 2022 34 1 6

0%