blog

Unde este bunăstarea României?

today22 decembrie 2022 108 1 5

Background
share close

Stimata redactie,
este sezonul cand multi fac urari sub felurite interese.
Eu doar vreau sa dau un raspuns asa cum il vad la 45 ani.

Unde e bunastarea industriala a României?
… in curtile oamenilor, pe vacante exotice… A da, in kilul de ulei si rachiu la votare… In alocati pentru puturosi. In tichete sociale ca ciubuc si mita electorala. In vulpite si tiganiade telenovelistice tv , falsez pt tine si suita. Ati votat comunism de clasa tip caracatita nu capitalism intreprinzator 3-4 decenii.
Nu ati inteles nimic din stradaniile televiziunii nationale ce incerca sa ne prezinte cum se face legislatie democratica in diferite tari.
Romania isi merita soarta. Nu is politician , dar in loc sa imi bat capul sa fac o chestie lucrativa aici prefer sa merg relaxat sa lucrez pe un salar saptamanal acolo afara cat unul lunar aici. Aici in orice sectie fie mica fie mare, asa de zapaciti is oamenii incat se iau in gura cu sefii ce incearca sa faca sa mearga munca. Oamenii de ii muti pe operatii parca le dai in cap. In Olanda nu stiam exact ce lucrez a doua zi, dar stiam ca lucrez.

La orice loc de munca, era unu ce ma invata cum sa lucrez. Respect Europa!

Aici cand o sa incepeti sa va pese de ce si cum faceti si nu o sa mai fiti batjocoritori cu oricine si orice , poate o sa incepeti sa claditi ceva. Legislatia si aplicarea ei e o batjocora la spiritul intreprinzator. Orice amendament e o dedicatie tip manelista.
Un mic exemplu:
programul rabla la masini are un amendament:
o persoana fizica poate aplica pentru maxim 100 masini!
O fi un nene barosan ce a lucrat la dedicatie nu?
Si pentru ca nu puneti intrebari celui ce va reprezinta local, au ei grija sa va plece copii in strainatare in continuare si sa revina la priveghiuri.

Semnat Doru, cu dor de duca afara.

Written by:

Rate it

0%