blog

Unde este bunăstarea României?

today22 decembrie 2022 21 1 5

Background
share close

Stimata redactie,
este sezonul cand multi fac urari sub felurite interese.
Eu doar vreau sa dau un raspuns asa cum il vad la 45 ani.

Unde e bunastarea industriala a României?
… in curtile oamenilor, pe vacante exotice… A da, in kilul de ulei si rachiu la votare… In alocati pentru puturosi. In tichete sociale ca ciubuc si mita electorala. In vulpite si tiganiade telenovelistice tv , falsez pt tine si suita. Ati votat comunism de clasa tip caracatita nu capitalism intreprinzator 3-4 decenii.
Nu ati inteles nimic din stradaniile televiziunii nationale ce incerca sa ne prezinte cum se face legislatie democratica in diferite tari.
Romania isi merita soarta. Nu is politician , dar in loc sa imi bat capul sa fac o chestie lucrativa aici prefer sa merg relaxat sa lucrez pe un salar saptamanal acolo afara cat unul lunar aici. Aici in orice sectie fie mica fie mare, asa de zapaciti is oamenii incat se iau in gura cu sefii ce incearca sa faca sa mearga munca. Oamenii de ii muti pe operatii parca le dai in cap. In Olanda nu stiam exact ce lucrez a doua zi, dar stiam ca lucrez.

La orice loc de munca, era unu ce ma invata cum sa lucrez. Respect Europa!

Aici cand o sa incepeti sa va pese de ce si cum faceti si nu o sa mai fiti batjocoritori cu oricine si orice , poate o sa incepeti sa claditi ceva. Legislatia si aplicarea ei e o batjocora la spiritul intreprinzator. Orice amendament e o dedicatie tip manelista.
Un mic exemplu:
programul rabla la masini are un amendament:
o persoana fizica poate aplica pentru maxim 100 masini!
O fi un nene barosan ce a lucrat la dedicatie nu?
Si pentru ca nu puneti intrebari celui ce va reprezinta local, au ei grija sa va plece copii in strainatare in continuare si sa revina la priveghiuri.

Semnat Doru, cu dor de duca afara.

Written by: Dj Mike

Rate it

Previous post

blog

Rusine sefilor Regiotrans, in trenul Dorohoi-Iasi minim 20 copii au inghetat alaturi de restul calatorilor

Stimata redactie, tin sa aduc la cunostinta opiniei publice o scena infioratoare daca am preconiza ca trenul putea lua foc in camp ori in tunel unde nu e nici semnal de telefonie, iar multi stalpi de telegraf sunt daramati. Trenul 11429 -Regio Iasi-Dorohoi, cu plecare ora 12 A LUAT FOC. Transportatorul pune pe aceasta ruta vagoane insuficiente si neadegvat incalzite, nu de putine ori la trenul diminetii nici nu se […]

today18 decembrie 2022 25


Similar posts

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Ascultă folosind aplicația ta preferată

Emisiunile tale preferate

0%