DJ Fondator

Dj Mike

Background

By Request

with Dj Mike

Zilnic de la 9 PM te întalnești cu prietenii tăi într-o emisiune interactivă realizată și prezentată de Dj MikeDj Mike  este din Bucuresti, nascut in 84, a copilarit cu cheia de gat si a ascultat muzica anilor 90. A dansat de MO-DO, Prodigy, Music Instructor, a apucat sa il vada pe Michael Jackson in Romania si a adormit cu Midnight Caller cu Andrei Gheorghe sau mai tarziu cu Lectii Particulare cu Dr. Cristian Andrei

Acum isi aduce aminte cu drag de toate acestea de fiecare data cand este la pupitru, fie ca mixeaza sau isi prezinta emisiunile la radio. Pasiunea sa pentru muzica este intrecuta doar de dragostea sa fata de familie. Se bucura enorm cand ascultatorii trimit mesaje de incurajare sau chiar mici cadouri prin care ii multumesc pentru efortul a tot ceea ce inseamna Radio 90 Hit.

Simte uneori neputinta de a se ocupa mai atent de acest radio si spera intr-o buna zi o implicare mai mare a comunitatii, crede astfel ca daca fiecare dintre noi ne-am implica cat de putin, am putea fi o comunitate nemaipomenita de oameni cu aceeasi pasiune: muzica buna.

Rate it
0%