Current track

Title

Artist

Background
MESAJE:

We Love Retro

Event info
Date: 11 mai 2019
Time: 21:00
Event: https://www.facebook.com/WeLoveRetroRomania
Details

We love retro revine la Craiova pe 11 MAI 2019

Dacă ești iubitor al muzicii anilor 90 cu siguranță ai auzit de Captain Hollywood Project, Mr. President, No Mercy, Rednex sau fenomenalul Brooklyn Bounce. Toți aceștia vin în fața te pe scena Sălii Polivalente din CRAIOVA pe 11 MAI de la ora 21:00 într-un super concert RETRO. Vei putea retrăi amintiri plăcute alături de idolii adolescenței tale așa că nu rata ocazia, rezervă bilete din timp pentru WE LOVE RETRO – Craiova 2019

We Love Retro este cel mai mare eveniment din Romania dedicat muzicii Retro, un eveniment care vine in fiecare an cu unii dintre cei mai iubiti artisti ai anilor ’80 -’90 -’00.

We Love Retro, aduce in fiecare editie in prim plan artisti care au definit muzica anilor 80’-’90-’00 si care conduc la dorinta de retraire a anilor animati de disco ball-uri si casetofoane.

Evenimentul surprinde de fiecare data printr-un line-up diversificat si o productie care reaprinde nostalgia iubitorilor de muzica. De-a lungul anilor, We Love Retro a devenit unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale din Romania.

THE BIGGEST RETRO PARTY IN ROMANIA!

Sursa: weloveretro.ro

Add to Google Calendar

Add Now
Asculta in Winamp/VLC sau alt player extern preferat de tine
logoLOADING...
Doneaza prin PayPal pentru Radio 90 Hit Doneaza prin REVOLUT pentru Radio 90 Hit Descarca aplicatia pentru Android