festivaluri

We Love Retro : anii 2000


Background
share close

T.A.T.U Feat Julia Volkova, este cea mai de succes trupă, din toate timpurile, cunoscută pentru hiturile: All The Things She Said, Not Gonna Get Us și All About Us. Artista Julia Volkova va pregăti un show incendiar.

http://bit.ly/2Srdeao

Las Ketchup a acaparat topurile muzicale în anii 2000. Hitul Asereje (The Ketchup Song) a devenit numărul 1 mondial și a vândut șapte milioane de exemplare, album cu 12.000.000 de copii și niște versuri nebune, fredonate de toată lumea. Alte hituri de senzație: Kusha Las Payas, Un Blodymary.
http://bit.ly/2OARw2o

Sonique a culminat prin ascensiunea muzicală, topurile mondiale de la începutul anilor 2000, cu piese ca Sky, I put a spell on you şi It Feels So Good. Alte hituri de senzație: Can’t Make Up My Mind, Alive.
http://bit.ly/39divcg

Danzel este cel mai cunoscut pentru single-ul său din 2004 Pump It Up!, care a ajuns în top 10 în toată Europa. Alte hituri de senzație: Put Your Hands Up in the Air! , My Arms Keep Missing You.

http://bit.ly/2H4RITn

DJ Aligator a făcut senzație la nivel mondial cu single-ul „The Whistle Song” din albumul său de debut din Payback Time din 2000, dar și cu albumul The Sound Of Scandinavia. Alte hituri de senzație: Lollipop, Turn Up The Music, Stomp.

http://bit.ly/2uqLeeX

Fly Project este una dintre cele mai de succes trupe românești, care a debutat în anii 2000. Single-ul Raisa a devenit imediat hitul numarul 1 din toate cluburile din România. Alte hituri de senzație: Sare, Lumea Mea, Cheyenne.

http://bit.ly/388xHXV


Details
Rate it

Ascultă folosind aplicația ta preferată

Emisiunile tale preferate

0%