Current track

Title

Artist

Background
MESAJE:

RETRO Music Festival 2020

Romexpo [Bucharest]

Event info
Date: 8 octombrie 2020
Time: 21:00
Location: Romexpo
Address: Bucharest
Website: www.retromusicfestival.ro
Event: http://www.facebook.com/RetroMusicFest
Details

UPDATE

Retro Music Festival, se amână pentru perioada 8–10 octombrie 2020.

ABONAMENTELE și BILETELE vândute până în prezent rămân VALABILE pentru luna octombrie 2020, nefiind necesară schimbarea acestora. Cei care doresc să participe la eveniment, pot achiziționa în continuare abonamente și bilete de pe site-ul www.iabilet.ro sau la punctele fizice de vânzare autorizate.

Retro Music Festival păstrează majoritatea numelor de pe afiș, care au confirmat prezența în octombrie, iar artiștii care au alte angajamente pentru noua perioadă, vor fi înlocuiți cu alte nume sonore.

sursa: facebook.com/RetroMusicFest

La prima ediție a Retro Music Festival, aproape 35.000 de oameni au dansat în toate cele trei zile pe hit-urile anilor ’70-’80-’90 și s-au bucurat de prezența formațiilor care au scris istorie în muzica internațională.

Muzica bună a vibrat pe scena de la Romexpo, unde 30 de formații și artiști au încântat fanii români. C.C. Catch, Lian Ross, La Bouche, Corina Chiriac, Arabesque, Corona, Stela Enache, Baccara, Fun Factory, Dida Dragan, Ice Mc, Milli Vanilli, Mirabela Dauer, Las Ketchup, Adrian Daminescu, Samantha Fox sau Jenny Berggren de la Ace of Base sunt doar câteva nume din line-up-ul primei ediții. Fie că vorbim despre disco, pop sau rap, zecile de vedete care au evoluat în fața fanilor prezenți au adus bucuria ritmurilor de altădată, într-un show actual și exploziv.

Bosson, A la Carte, East 17, Solid Base, Ken Laszlo, Afric Simone, Ryan Paris, Dschinghis Khan, Cappella, Dr. Alban, Gibson Brothers, Elena Paparizou, Vick Krishna fka. the Underdog Project si  C&C Music Factory sunt cateva dintre numele ce vor fi pe afis la cea de-a doua editie.

Timp de trei zile, Bucureștiul va dansa pe ritmurile anilor ’70, ’80, ’90, dar și pe piesele anilor 2000.

Abonamentele standard au prețul de 139 lei, iar cele VIP au prețul de 279 lei și pot fi achiziționate de pe iaBilet.ro.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Add to Google Calendar

Add Now
Asculta in Winamp/VLC sau alt player extern preferat de tine
logoLOADING...
Doneaza prin PayPal pentru Radio 90 Hit Doneaza prin REVOLUT pentru Radio 90 Hit Descarca aplicatia pentru Android