Current track

Title

Artist

Background
MESAJE:

Custom Festival

Poiana Golului [Reșița]

Event info
Date: 5 iulie 2019
Time: 20:00
Location: Poiana Golului
Address: Poiana Golului Reșița
Event: https://www.facebook.com/customresita/
Details

The Rasmus, U.D.O., Massive Wagons, DORO, Emir Kusturica & The Smoking Orchestra sunt primii artiști anunțați la Custom Festival, din Reșița

În perioada 5-7 iulie, festivalierii sunt așteptați într-un loc magic, pe dealurile de poveste, pe un platou panoramic deasupra orașului Reșița, la „Custom Festival”, aflat la cea de-a doua ediție.

„Într-un loc de poveste, timp de trei zile, pe dealurile Resiței, vor răsuna hituri pe care le fredonați în timp ce conduceți maşina: «In the Shadows» și «First day of my life» ale trupei The Rasmus, sau «Flori de Mai» de la Alternosfera, vom avea spectacol total oferit de Emir Kusturica sau Alex Calancea, şi vom gusta rock adevărat cu legende cum sunt UDO şi Doro sau Massive Wagons, aceştia fiind doar câțiva dintre artiştii care şi-au notat deja în calendar concertele din Poiana Golului”, ne transmit reprezentații Primăriei Municipiului Reșița.

„Urcăm un public urban într-un mediu natural, înconjurat de activități creative și trupe de rock care au creat istorie”, ne mai spun organizatorii.

Abonamentele pe trei zile sunt puse în vânzare și pot fi cumpărate de pe iabilet.ro la prețul de 150 de lei până în 15 martie! După această dată vor putea fi achiziționate la prețul de 250 de lei.

Custom Reșița este organizat de Primăria Municipiului Reșița în parteneriat cu GNB Agency.

Primii artiști anunțați de pe line-up-ul Custom Festival: The Rasmus, U.D.O., Massive Wagons, DORO, Emir Kusturica & The Smoking Orchestra, Alex Calancea, Alternosfera

Sursa: tion.ro

foto: Custom Festival ©

Add to Google Calendar

Add Now
Asculta in Winamp/VLC sau alt player extern preferat de tine
logoLOADING...
Doneaza prin PayPal pentru Radio 90 Hit Doneaza prin REVOLUT pentru Radio 90 Hit Descarca aplicatia pentru Android