play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    90hit se aude bine

concerte

Concert Zucchero – Cluj Napoca

today 5 iulie 2022my_locationSala Polivalenta BTArena


Background
share close
 
Zucchero Fornaciari

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

The Best Of Zucchero Sugar Fornaciari’s Greatest Hits a fost publicat peste tot în lume în noiembrie 1996 și a sărit imediat în topul clasamentului european, vânzând aproape 3 milioane de exemplare, grație unor hituri precum „Il Volo / My Love”, „Menta e Rosmarino / I not be alone Tonight ”și vechi clasici precum„ Diamante ”,„ Senza una donna ”și„ Diavolo in me ”. Colecția primește 11 discuri de platină și 2 discuri cu diamante doar în Italia.


Details
Begin 5 iulie 2022 H 20:00
End 5 iulie 2022 H 00:00
Location Sala Polivalenta BTArena
Rate it

muzica

Captain Hollywood Project

Captain Hollywood Project este un proiect german de muzica eurodance cunoscut mai ales pentru piesele de succes “More and More," "Only with You" si "Flying High." La apogeul carierei in anii 90 trupa s-a aflat in primele 20 in nu mai putin de 10 clasamente europene. Proiectul a luat fiinta in 1990 in Nuremberg, Germania avandul drept initiator pe cantaretul de rap, dansatorul si producatorul Tony Dawson-Harrison (a.k.a. Captain Hollywood). https://www.youtube.com/watch?v=V-rS174AUT0 Initial cand a […]

today3 martie 2019 104 2

0%