Current track

Title

Artist

Background
MESAJE:

Celine Dion – Courage World Tour

Arena Nationala [Bucharest]

Event info
Date: 29 iulie 2020
Time: 17:00
Location: Arena Nationala
Address: Bulevardul Basarabia 37-39, Sectorul 3 Bucharest
Website: http://www.celinedion.com/
Event: https://www.facebook.com/celinedion/
Details

Câștigătoare a două premii OSCAR și a cinci premii Grammy, Celine Dion va susține în premieră un concert extraordinar, în cadrul turneului „Courage World Tour ”, pe 29 iulie 2020 pe Arena Națională. Evenimentul este organizat de Emagic.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuți, respectați și de succes artiști din industria muzicală. A câștigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 și a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, 5 premii Grammy, plus un premiu Billboard, „Icon Award” acordat recent pentru întreaga carieră.

Artista a lansat de curând, trei noi piese de pe următorul album. „Imperfections”, „Lying Down” și „Courage” sunt melodii cu o nouă direcție creativă pentru artistă și vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la București. Fanii artistei o vor putea acompania și la hit-urile care au făcut-o atât de cunoscută, „My heart will go on”, „A new day has come”, „Because you loved me”, „It’s all coming back to me” și multe altele.

Add to Google Calendar

Add Now
Asculta in Winamp/VLC sau alt player extern preferat de tine
logoLOADING...
Doneaza prin PayPal pentru Radio 90 Hit Doneaza prin REVOLUT pentru Radio 90 Hit Descarca aplicatia pentru Android