Current track

Title

Artist

Background
MESAJE:

Ai hit-uri să-ți ajungă, cât e vara de lungă!

Written by on 6 august 2020

La Radio 90 Hit ai cea mai bună selecție de muzică din 80, 90 și de azi! Până în 15 Septembrie când îți pregătim o nouă grilă de programe, ne străduim să aducem îmbunătățiri atât playlist-ului cât și rețelei noastre astfel încât emisia noastră să nu sufere întreruperi în viitor.

Astfel, cu fiecare emisiune By Request adăugăm piesele sugerate de ascultători în playlist-ul nostru putând fi mai apoi cerute pe site-ul www.90hit.ro sau la adresa https://blog.90hit.ro/preferinte/ atunci când nu sunt programate emisiuni în direct sau podcast-uri.

Începând cu 21 Iulie 2020 am mutat găzduirea website-ului nostru într-un nou datacenter și am schimbat adresele serverelor noastre de streaming. Am asigurat astfel un nivel de redundanță între cele 2 servere operaționale în acest moment, în cazul unei deconectări a studioului principal existând un back-up ce rulează playlist-ul nostru integral, în regim de avarie, având chiar posibilitatea de request-uri (fără nume și/sau mesaj) în așa fel încât nici nu vei simți lipsa noastră pe durata remedierii eventualelor incidente.

Totodată am securizat stream-ul principal, acesta putând fi acum servit prin protocolul SSL (https) pentru o maximă compatibiliate cu cele mai moderne browsere web.

Poți descărca adresele serverelor noastre actualizate urmărind link-ul : https://90hit.ro/listen.pls Fișierul îl deschizi folosind player-ul tău favorit precum Winamp, VLC etc.

Îți recomandăm să verifici site-ul nostru ori de câte ori aplicația ta preferată nu mai redă stream-ul Radio 90 Hit

Utilizatorii de mobil pot asculta folosind player-ul de pe site sau aplicația de mobil preferată. În curând îți vom oferi propriile aplicații pentru iOS și Android.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Asculta in Winamp/VLC sau alt player extern preferat de tine
logoLOADING...
Doneaza prin PayPal pentru Radio 90 Hit Doneaza prin REVOLUT pentru Radio 90 Hit Descarca aplicatia pentru Android

Continue reading

Previous post

Dj Bobo


Thumbnail