blog

Ai hit-uri să-ți ajungă, cât e vara de lungă!

today6 august 2020 164 1 7 5

Background
share close

 

La Radio 90 Hit ai cea mai bună selecție de muzică din 80, 90 și de azi! Până în 15 Septembrie când îți pregătim o nouă grilă de programe, ne străduim să aducem îmbunătățiri atât playlist-ului cât și rețelei noastre astfel încât emisia noastră să nu sufere întreruperi în viitor.

Astfel, cu fiecare emisiune By Request adăugăm piesele sugerate de ascultători în playlist-ul nostru putând fi mai apoi cerute pe site-ul www.90hit.ro sau la adresa https://blog.90hit.ro/preferinte/ atunci când nu sunt programate emisiuni în direct sau podcast-uri.

Începând cu 21 Iulie 2020 am mutat găzduirea website-ului nostru într-un nou datacenter și am schimbat adresele serverelor noastre de streaming. Am asigurat astfel un nivel de redundanță între cele 2 servere operaționale în acest moment, în cazul unei deconectări a studioului principal existând un back-up ce rulează playlist-ul nostru integral, în regim de avarie, având chiar posibilitatea de request-uri (fără nume și/sau mesaj) în așa fel încât nici nu vei simți lipsa noastră pe durata remedierii eventualelor incidente.

Totodată am securizat stream-ul principal, acesta putând fi acum servit prin protocolul SSL (https) pentru o maximă compatibiliate cu cele mai moderne browsere web.

Poți descărca adresele serverelor noastre actualizate urmărind link-ul : https://90hit.ro/listen.pls Fișierul îl deschizi folosind player-ul tău favorit precum Winamp, VLC etc.

Îți recomandăm să verifici site-ul nostru ori de câte ori aplicația ta preferată nu mai redă stream-ul Radio 90 Hit

Utilizatorii de mobil pot asculta folosind player-ul de pe site sau aplicația de mobil preferată. În curând îți vom oferi propriile aplicații pentru iOS și Android.

Written by:

Rate it

Post comments (1)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Calin Dragos on 10 martie 2021

    O grilă bine gândită de Hit-uri,acoperind în mare măsură cam toate genurile de aici şi ,,sloganul” All tue Hits/All the Tine!Doar selecţii de muzică ce sigur te vor bine dispune!Locul unde se dă valoare muzicii ,,bune”🎶evident, doar aici pe radio 90 Hit.🐬


0%